Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Test ταχύτητας του ios 9.3 beta 2 σε σύγκριση με το ios 9.2.1

Εχθές η Apple έδωσε την νέα δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3 beta 2 για δοκιμές με νέες προσθήκες όπως την λειτουργία Night shift για αυτόματη ρύθμιση των χρωμάτων ......
την προσθήκη δακτυλικού αποτυπώματος στις σημειώσεις ενημερώσεις για τις εφαρμογές Υγεία και CarPlay και πολλά ακόμη.
Όμως τι γίνετε με το θέμα της ταχύτητας στο νέο λειτουργικό?
Αυτή την απάντηση θέλουν να μας δώσουν στο YouTube το κανάλι "iAppleBytes" όπου συγκρίνει το ios 9.3 beta2 με το ios 9.2.1 στις συσκευές iphone 4S 5/5S και iphone 6.
Τα αποτελέσματα μάλλον είναι απογοητευτικά για τους φίλους που περιμένουν την απελευθέρωση του νέου λειτουργικού αλλά ίσως βελτιωθεί στις επόμενες ενημερώσεις.
Δείτε πιο κάτω τα συγκριτικά video....

iOS 9.3 beta 2 εναντίον iOS 9.2.1: iPhone 4s


iOS 9.3 beta 2 εναντίον iOS 9.2.1: iPhone 5


iOS 9.3 beta 2 εναντίον iOS 9.2.1: iPhone 5S


iOS 9.3 beta 2 εναντίον iOS 9.2.1: iPhone 6

Σχόλια