Star Scales Pro For Guitar : AppStore free today

0
Μάθετε να παίζετε  κιθάρα  με αυτή την εφαρμογή  μουσικής. Είναι ιδανική για ερασιτέχνες μουσικούς που θέλουν να αποκτήσουν επάρκεια και  εμπιστοσύνη όταν παίζουν κιθάρα.  ....

Το να μάθεις   να παίζεις  την κιθάρα, δεν πρέπει να είναι δύσκολο, τουλάχιστον όχι με το Star Scales Pro For Guitar. Η εφαρμογή πετάει έξω την ιδέα της χρησιμοποίησης των περίπλοκων  διαγραμμάτων και αντ ‘αυτού  ασκείστε στα πρότυπα κλίμακας. 
Κάθε κλίμακα  αποτυπώνεται  στα σημεία και με τα  ονόματά της σε όλες τις θέσεις στο τάστο της κιθάρας , καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο να παίξεις  ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Δεδομένου ότι κάθε κλίμακα και όλα τα πρότυπα του διδάσκονται ένα κάθε φορά, αυτό δεν θα σας τρομάξει. 
Η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες  τις μπλουζ, ροκ, τζαζ  κλίμακες για την κιθάρα, ζουμ, μια τυχαία γεννήτρια  μοτίβων , και τη δυνατότητα να μοιραστείτε  τις κλίμακες μέσω e-mail ή  κοινωνικών  δικτύων.


https://itunes.apple.com/GR/app/id303486854?mt=8

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !