Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Star Scales Pro For Guitar : AppStore free today

Μάθετε να παίζετε  κιθάρα  με αυτή την εφαρμογή  μουσικής. Είναι ιδανική για ερασιτέχνες μουσικούς που θέλουν να αποκτήσουν επάρκεια και  εμπιστοσύνη όταν παίζουν κιθάρα.  ....

Το να μάθεις   να παίζεις  την κιθάρα, δεν πρέπει να είναι δύσκολο, τουλάχιστον όχι με το Star Scales Pro For Guitar. Η εφαρμογή πετάει έξω την ιδέα της χρησιμοποίησης των περίπλοκων  διαγραμμάτων και αντ ‘αυτού  ασκείστε στα πρότυπα κλίμακας. 
Κάθε κλίμακα  αποτυπώνεται  στα σημεία και με τα  ονόματά της σε όλες τις θέσεις στο τάστο της κιθάρας , καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο να παίξεις  ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Δεδομένου ότι κάθε κλίμακα και όλα τα πρότυπα του διδάσκονται ένα κάθε φορά, αυτό δεν θα σας τρομάξει. 
Η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες  τις μπλουζ, ροκ, τζαζ  κλίμακες για την κιθάρα, ζουμ, μια τυχαία γεννήτρια  μοτίβων , και τη δυνατότητα να μοιραστείτε  τις κλίμακες μέσω e-mail ή  κοινωνικών  δικτύων.


https://itunes.apple.com/GR/app/id303486854?mt=8

Σχόλια