Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Speed Dial-widget : AppStore free today

Πολλές φορές κάνετε κάτι στο iphone σας όπως είστε σε μια σελίδα η παίζεται ένα παιχνίδι και θέλετε παράλληλα να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση αλλά χωρίς να βγείτε από εκεί που είσαστε? ....

Τότε η εφαρμογή "Speed Dial-widget" θα σας δώσει αυτή την δυνατότητα αφού μπορείτε να προσθέσετε επαφές στο κέντρο των ειδοποιήσεων για γρήγορη πρόσβαση στον αριθμό τους.
Η εφαρμογή επιτρέπει να κάνετε τηλεφωνική κλίση να στείλετε μήνυμα η να πραγματοποιήσετε Face Time με το iphone 4S να δέχεται 20 επαφές το 5/5S 25 επαφές το iphone 6 30 επαφές και το 6S 35 επαφές στο κέντρο των ειδοποιήσεων.

Η εφαρμογή Speed Dial-widget είναι διαθέσιμη για σήμερα δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id984424904?mt=8


Σχόλια