Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Soccer coach's : AppStore free today

Αν είστε ένας προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας η παίζετε σε κάποια, τότε η σημερινή προσφορά με την εφαρμογή  Soccer coach's σας ενδιαφέρει. ....

Χρησιμοποιείται πάνω από 400.000 προπονητές σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει βαθμολογηθεί σαν νούμερο 1 του είδους.
Θα βρείτε όμορφες κινούμενες εικόνες με τα σχεδιαγράμματα σας προσαρμογή με τα ονόματα παικτών, τους αριθμούς και τα χρώματα, διακεκομμένες γραμμές για την κίνηση και περιλαμβάνει και υποστήριξη στα Ελληνικά.
Την  Soccer coach's θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


 Soccer coach's


Σχόλια