Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Saurik έκλεισε της σελίδα του cydiaupdates ( UPDATE )

Όσοι ασχολούνται με το jailbreak και ήθελαν μια γρήγορη ενημέρωση για τα καινούργια που ανεβαίνουν καθημερινά θα γνώριζαν την σελίδα cydiaupdates η ακόμη θα είχαν προσθέσει τον λογαριασμό στο twitter. ....

Από σήμερα η σελίδα έχει κατέβει και δεν είναι πλέον διαθέσιμη καθώς ο δημιουργός του Cydia ο Saurik προέβη σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.
Αν και η σελίδα cydiaupdates το δήλωνε πως δεν έχει καμία σχέση με το Cydia και τον Saurik, εντούτοις τώρα είναι αντιμέτωπη με τον νόμο.

Μάλιστα ζητά από οποιονδήποτε γνωρίζει κάποιο τρόπο για να βοηθήσει.
Η cydiaupdates με χιλιάδες ακόλουθους ενημέρωνε κάθε στιγμή για όλες τις ενημερώσεις του Cydia κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση στα Forum του είδους.


Φαίνεται πως τελικά βρέθηκε μια λύση στο πρόβλημα και η σελίδα είναι ξανά διαθέσιμη με νέο domain με κατάληξη net
 


Σχόλια