Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

"Picture in Picture" και στο Apple TV 4 από ανεξάρτητο προγραμματιστή

Ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής ο Στίβεν Σμιθ Tronton κατάφερε με κάποιες τροποποιήσεις του λογισμικού για το Apple TV 4 .....
να προσθέσει την δυνατότητα "εικόνα στην εικόνα".
Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακά σύμφωνα με τον δημιουργό και μάλιστα στο twitter έγραψε "απορώ γιατί δεν πρόσθεσε η Apple αυτή την λειτουργία".
Η λειτουργία εικόνα στην εικόνα προστέθηκε στο ios 9 από την Apple για ορισμένες συσκευές και μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα video σε μικρό παράθυρο ενώ παράλληλα κάνουμε κάτι άλλο.
Δείτε στο σύντομο video που ακολουθεί το αποτέλεσμα για το Apple TV4


Σχόλια