Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Orby Widgets : AppStore free today...φτιάξτε όπως θέλετε το κέντρο των ειδοποιήσεων

Μια εκπληκτική εφαρμογή θα βρείτε στις σημερινές προσφορές και νομίζω πως θα πρέπει να μην την χάσετε όσοι δεν την έχετε αγοράσει. .....

Πρόκειται για την εφαρμογή "Orby Widgets" όπου θα βρείτε δεκάδες widgets για να προσθέσετε στο κέντρο των ειδοποιήσεων έτσι ώστε να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις δικέ σας ανάγκες.
Μπορείτε να προσθέσετε τις αγαπημένες εφαρμογές να κάνετε κλήσεις από εκεί, να βλέπετε διάφορες λειτουργίες της συσκευής όπως την μνήμη την μπαταρία, να ενημερώνεστε για τον καιρό να βλέπετε το δίκτυο σας και πολλά άλλα μέσα από ένα πραγματικά μακρύ κατάλογο.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει αυτή η εφαρμογή εργαλείο τότε σπεύσατε να την κατεβάσετε σήμερα που είναι δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id936035527?mt=8


Σχόλια