Music Memos ....μια νέα μουσική εφαρμογή από την Apple

0
Η Apple δημιούργησε και κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα εφαρμογή που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους ασχολούνται με την μουσική.  ....
Θα βρείτε πολλές επιλογές από μουσικά όργανα για να επιλέξετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας τραγούδια εύκολα και γρήγορα από την συσκευή σας κάτι σαν μουσικές σημειώσεις.
Η εφαρμογή απευθύνεται σύμφωνα με την Apple σε μουσικούς επαγγελματίες αλλά και ταλέντα που θέλουν να δημιουργήσουν και να μοιραστούν τα τραγούδια τους.
Η Apple φαίνεται πως δίνει μεγάλο βάρος στην μουσική όπως έχουμε αναφερθεί αφού ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις μέσα στο 2016 και η νέα αυτή εφαρμογή έρχεται να αντικαταστήσει την βαριά και δύσχρηστη εφαρμογή GarageBand που είχαμε μέχρι τώρα με κάτι πιο εύκολο και εξίσου δημιουργικό.
Το περιβάλλον της είναι εξολοκλήρου διαθέσιμο και στην Ελληνική γλώσσα και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.



https://itunes.apple.com/gr/app/id1036437162


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !