Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

MAPS.ME : AppStore free update v5.5...ακόμη καλύτερη εμπειρία χαρτών

Η εφαρμογή MAPS.ΜΕ που όσοι δεν την γνωρίζουν πρόκειται για ένα πολύ εξελιγμένο και δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης αναβαθμίστηκε σήμερα με πολλές νέες προσθήκες. ....

Στην νέα ανανεωμένη θα βρείτε νέο σχεδιασμό αλλά και 3D προβολή χαρτών ακομη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο για να μπορείτε ακόμη ποιο εύκολα να προσανατολιστείτε αφού εμφανίζονται τα κτίρια που βλέπετε και στην πραγματικότητα στο σημείο που βρίσκεστε.
Ακόμη θα βρείτε καλύτερες επιλογές πλοήγησης αφού τώρα μπορείτε να δείτε περισσότερο οπτικό πεδίο από την περιοχή σας, και φυσικά υποστήριξη και για το Apple Watch αν διαθέτετε.
Την εφαρμογή MAPS.ΜΕ όπως πάντα θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id510623322?_1lr=1


Σχόλια