Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Magnum : Cydia twek new free...χρωματίστε τις επαφές σας για να τις βρίσκετε εύκολα

Το Magnum είναι ένα καινούργιο tweak που θα σας βοηθήσει στο να βρίσκετε εύκολα σημαντικές συνομιλίες σας αφού μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα της αρεσκείας σας για κάθε επαφή. ....

Εκτός από την δυνατότητα να επισημάνετε χρωματικά την επαφή μπορείτε ταυτόχρονα να χρωματίσετε και την συνομιλίας σας όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Το tweak Magnum μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του BigBoss
Σχόλια