Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Live Wallpapers for iPhone : AppStore new free

Μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα όπου θα βρείτε δεκάδες ζωντανές εικόνες για να χρησιμοποιήσετε σαν ταπετσαρίες στην συσκευή σας.  .....

Η εφαρμογή λειτουργεί στα iphone 6S και 6S plus που έχουν αυτή τη δυνατότητα η στις παλιότερες συσκευές με Jailbreak αν έχετε προσθέσει την δυνατότητα 3D touch με κάποιο tweak.
Ωστόσο οι εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν στατικές σε όσες συσκευές δεν υπάρχει υποστήριξη 3D touch.
Την εφαρμογή Live Wallpapers for iPhone μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1069729519?mt=8


Σχόλια