Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η νέα λειτουργία "Live Video" του Facebook τώρα διαθέσιμη στην Αμερική

Όπως είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο από το Facebook προστέθηκε η νέα επιλογή "Live Video" που αρχικά από σήμερα είναι διαθέσιμη στην Αμερική και τις επόμενες ημέρες θα επεκταθεί και σε περισσότερες χώρες.  .....

Η νέα λειτουργία έρχεται να συναγωνιστεί υπηρεσίες streaming όπως είναι το Periscope και Meerkat α οποία επιτρέπουν στους ανθρώπους να μοιράζονται την στιγμή μέσα από την εφαρμογή.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία είτε για κάποιους μεμονωμένους λογαριασμούς η και δημόσια συνοδεύοντας και από ένα κείμενο βλέποντας τα σχόλια σε πραγματικό χρόνο  για να μοιραστεί streaming βίντεο με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας άμεσα στο Facebook η και απο τα feeds τους.
Η εφαρμογή του Facebook είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/facebook/id284882215?mt=8


Σχόλια