Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Kiwi : AppStore free today

Σας αρέσουν τα χρώματα στην συσκευή σας και θα θέλατε να χρωματίσετε ακόμη και το πληκτρολόγιο σας?  .....

Τότε μια καλή επιλογή είναι η εφαρμογή Kiwi που πρόκειται για ένα διαφορετικό πληκτρολόγιο με πολλές επιλογές για να το χρωματίσετε αλλά και δυνατότητα να προσθέσετε ακόμη και μια εικόνα για background
Φυσικά το πληκτρολόγιο που θα δημιουργήσετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή όπως κάνατε μέχρι τώρα.

Την εφαρμογή Kiwi μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id889343355?mt=8


Σχόλια