Πως να περιμένετε για το jailbreak που έρχεται

0
Το ερώτημα που δέχομαι από πολλούς μέσα στο blog αλλά και σε διάφορες σελίδες είναι αν θα πρέπει κάποιος που έχασε το jailbreak να αναβαθμίσει στο ios 9.2.1 η να παραμείνει στο ios 9.2? ....

Η απάντηση έρχεται από τον μοναδικό άνθρωπο που έχει jailbreak αυτή τη στιγμή (ios 9.2) και μάλιστα έχει δημοσιεύσει εικόνες που το αποδεικνύουν τον Luca Todesco.
Ο ειδικός σε θέματα ασφαλείας που έχει ψάξει εξονυχιστικά όλα τα λειτουργικά έγραψε πως η Apple έκλεισε σημαντική πρόσβαση στο λειτουργικό 9.2.1 και το καλύτερο είναι να επιστρέψουμε στο ios 9.2 τώρα που ακόμη η Apple συνεχίζει να το υπογράφει πριν είναι αργά.
Έτσι αν θέλετε να έχετε παραπάνω ελπίδες στο κάνετε την συσκευή σας jailbreak τότε παραμείνετε στο ios 9.2 σύμφωνα με τον Luca Todesco.
Και στην καλύτερη περίπτωση που ένα καινούργιο εργαλείο θα λειτουργεί στο ios 9.2.1 σίγουρα θα λειτουργεί και στο 9.3 οπότε θα μπορείτε να κάνετε τότε την αναβάθμιση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !