Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σήμερα έρχεται το jailbreak του ios 9.1-9.2

Πάει πάνω από δυο μήνες που δεν έχει κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο για το jailbreak καθώς η Apple με την κυκλοφορία του ios 9.1 έκλεισε την επιστροφή για το προηγούμενο λειτουργικό και φυσικά διόρθωσε όλα τα τρωτά σημεία του.  .....

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι έχουν βρει τον τρόπο και οι δυο ομάδες από Κίνα η Taig και η Pangu και πρόσφατα είδαμε και το Cydia να τρέχει ακόμη και στο ios 9.3 ωστόσο δεν είχαμε κάποια πληροφόρηση για το πότε και αν θα δούμε ένα νέο jailbreak.
Την σιωπή έρχεται σήμερα να σπάσει ένας λογαριασμός στο twitter που συνδέεται με την ομάδα Taig και διαβεβαιώνει πως σήμερα κάποια στιγμή θα έχουμε ένα νέο εργαλείο Jailbreak.
Μάλιστα αναφέρει πως δεν θα είναι διαθέσιμο για υπολογιστές MAC αρχικά αλλά μόνο για τα Windows.
Για του λόγου το αληθές δημοσίευσε και μια εικόνα με το cydia να τρέχει σε μια συσκευή με 9.2
Λέτε η ταλαιπωρία να σταματήσει σήμερα και να θυσιάσουν τα Exploit του ios 9.3 που είναι ακόμη beta η απλά όλα είναι ψέμα?
Υπομονή οι ώρες θα το δείξουν αν θα έχουμε κάτι σήμερα.

Σχόλια