Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες παλιών iPhone δεν αναβάθμισαν στην αγορά ενός νέου

Μια έκθεση της finkvartal 2016 αποκάλυψε ενδιαφέροντα στοιχεία για την Apple.
Συγκεκριμένα από τα συμπεράσματα φαίνεται πως ....
η πίεση του δολαρίου που ανέβηκε η τιμή του επηρέασε αρνητικά τις πωλήσεις του iphone 6S.
Αν και η Apple για να προλάβει τα χειρότερα προσάρμοσε την τιμή της λιανικής με τα σημερινά δεδομένα αλλά ωστόσο παρατηρήθηκε μια μικρή αύξηση τιμών σε κάποιες χώρες.
Αξιοσημείωτο είναι πως οι εταιρίες δεν επενδύουν σε μεγάλες ποσότητες στις αποθήκες τους και το τελευταίο συμπέρασμα που προκύπτει από την έκθεση είναι πως μόνο το 40% των ιδιοτήτων iphone προχώρησαν στην αγορά ενός νεότερου αφού οι μετρήσεις δείχνουν πως οι περισσότεροι κρατάνε την συσκευή τους τουλάχιστο 1,5 χρόνο η και περισσότερο μέχρι να αγοράσουν το επόμενο μοντέλο.

Το τελευταίο τρίμηνο, η Apple πούλησε 74.8 εκατομμύρια iPhone, με κέρδος στα 51.600.000.000 δολάρια. Για πρώτη φορά από το 2007 η αύξηση του όγκου των πωλήσεων του iPhone είναι σε τόσο χαμηλές τιμές.
Σχόλια