Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέες εικόνες από το μικρό iphone μέσα από το εργοστάσιο της Foxconn

Όπως έχουμε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό η Apple σκοπεύει τον Μάρτιο να παρουσιάσει ένα ακόμη νέο μοντέλο iphone αυτή τη φορά στις 4 ίντσες και σήμερα διέρρευσαν εικόνες στο διαδίκτυο που αποκαλύπτουν την εμφάνιση του. ......


Η πηγή αναφέρει πως είναι τραβηγμένο το video μέσα από το εργοστάσιο κατασκευής της Foxconn και όπως βλέπετε στις εικόνες πρόκειται για μια πλήρη αντιγραφή του iphone 6S με μικρότερη όμως οθόνη.
Φήμες αναφέρουν πως θα περιλαμβάνει ένα επεξεργαστή Α8 1GB εσωτερικής μνήμης μονάδα flash στα 16 GB και μπαταρία ων 1642 mah.
Η οθόνη του είναι retina και έχει την δυνατότητα 3D touch που έχουν τα μεγαλύτερα αδέρφια του.
Το iphone αυτό θα ονομάζεται σύμφωνα με τις πληροφορίες 5E.

Δείτε το στο video που ακολουθεί.

Σχόλια