Το iphone 7 θα μπορεί να φορτίσει και ασύρματα

0
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία δημοσίευσε σήμερα το Bloomberg που σύμφωνα με συνεργάτες της Apple το επόμενο iphone που θα δούμε τον Σεπτέμβριο θα μπορεί να φορτίσει ασύρματα και μάλιστα σε απόσταση ενός μέτρου. ...

Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείτε ήδη από ανταγωνιστικές εταιρίες λεγόμενη και ως iQi αλλά η φόρτιση μπορεί να γίνει το πολύ από απόσταση 4 εκατοστών κάτι που είδαμε και στο Apple Watch η μοναδική συσκευή της Apple που φορτίζει χωρίς σύνδεση.
Πίσω στο 2010 η Apple έχει κατοχυρώσει παρόμοιο πιστοποιητικό για αυτή την τεχνολογία και φαίνεται πως πλέον έφτασε η στιγμή να το δούμε και στην πράξη απαντώντας παράλληλα και στους ανταγωνιστές με κάτι ακόμη πιο εξελιγμένο από αυτό που υπάρχει.
 Έτσι οι πληροφορίες θέλουν το iPhone 7 να μπορεί να φορτίσει ασύρματα και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση κάτι πολύ χρήσιμο στο μέλλον αφού για παράδειγμα θα μπορείτε να το φορτίσετε αν χρειαστεί και σε ειδικούς σταθμούς στο δρόμο.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !