Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Επιβεβαιώθηκε η αφαίρεση του βύσματος ήχου στο iPhone 7

Το επόμενο iphone θα κυκλοφορήσει παραδοσιακά τον Σεπτέμβριο όπως μας έχει συνηθίσει η Apple αλλά οι δοκιμές της Apple έχουν ξεκινήσει καιρό τώρα. ....

Φήμες έλεγαν πως στο επόμενο iphone θα αφαιρεθεί το βύσμα των ακουστικών και πλέον τα ακουστικά θα συνδέονται είτε ασύρματα είτε από την υποδοχή φόρτισης  Lightning.
Σήμερα με μια εικόνα από τον κώδικα του ios 9.3 ο Kyoufujibaya από την Κίνα που δημοσίευσε μας δείχνει πως αυτή η πληροφορία είναι αληθινή αφού σε μια γραμμή του κώδικα γίνετε αναφορά «Headphones.have.% Sinput.NO»
Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα έχουμε πλέον την κλασική υποδοχή των 3,5 χιλιοστών στο iphone 7
Ο ίδιος προγραμματιστής νωρίτερα σήμερα ανακάλυψε πάλι στο κώδικα δοκιμές της Apple πάνω στην LI-Fi τεχνολογία όπου μπορεί μα μεταδώσει δεδομένα ακόμη και 100 φορές γρηγορότερα όχι κλασικά από οπτικές ίνες αλλά χρησιμοποιώντας τον φωτισμό LED.
Φαίνεται πως η Apple μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με τον ερχομό του ios 10Σχόλια