Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Διπλή κάμερα θα ενσωματώνει το iphone 7 plus

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρει πως η Apple σκοπεύει στο μεγάλο iphone 7 το plus να το εξοπλίσει με μια διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά του. ....

Στην ουσία πρόκειται για μια κάμερα που θα έχει δυο φακούς για καλύτερα αποτελέσματα στην ανάλυση των εικόνων.
Ακόμη η εν λόγο τεχνολογία θα δώσει μεγαλύτερη μέχρι και 3 φορές μεγέθυνση χωρίς απώλεια ποιότητας.

Επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εικόνα στην εικόνα με τον ένα φακό να αποτυπώνει σε ζωντανό χρόνο και τον δεύτερο σε πιο αργή κίνηση μια τεχνολογία που αγοράστηκε από την Apple με την εξαγορά της Ισραηλινής εταιρίας LINX.
Το iphone 7 θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο του 2016.Σχόλια