Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κυκλοφόρησε και για τους δημόσιους δοκιμαστές το ios 9.3 beta

Πριν από δυο ημέρες η Apple έδωσε στους εγγεγραμμένους προγραμματιστές την δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό της ios 9.3 με ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει. ....

Αν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε το νέο λειτουργικό τότε μπορείτε από σήμερα να το κάνετε κανονικά χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάτι εισάγοντας απλός το Apple ID σας στην σελίδα της εδώ.
Στο νέο λειτουργικό θα βρείτε προσθήκες όπως η λειτουργία Night Shift που χαμηλώνει αυτόματα το φωτισμό τις βραδινές ώρες, νέες γλώσσες για την Siri, περισσότερες 3D δράσεις στα εικονίδια των εφαρμογών, ενημέρωση του CarPlay και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.
Μετά την εισαγωγή του Apple ID σας στην σελίδα των δοκιμαστών θα πρέπει να επιτρέψετε να εγκατασταθεί ένα καινούργιο πιστοποιητικό για να δείτε την ενημέρωση στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.
Σχόλια