Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Δεν διορθώθηκε το πρόβλημα της μπαταρίας στο ios 9.2.1!!!

Παρά τις πολλές διορθώσεις που έκανε η Apple στο ιός 9.2.1 κυρίως σε επίπεδο ασφάλειας αφού έχει κλείσει 28 τρωτά σημεία του κώδικα ωστόσο φαίνεται πως δεν διόρθωσε κάποια πράγματα αυτονόητα. ....

Εντύπωση έκανε στους χρήστες των iphone 6S και 6S plus που εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα όταν επιχειρήσουν να βάλουν χειροκίνητα την ώρα στην συσκευή και όχι σε αυτόματη λειτουργία με αποτέλεσμα το ποσοστό της μπαταρίας στην Status Bar να μην ενημερώνεται και να δείχνει λανθασμένη ένδειξη.

Η Apple γνωρίζει πολύ καλά αυτό το πρόβλημα αφού πρόσφατα προτείνει και κάποιες λύσεις για να διορθώσουν οι χρήστες το πρόβλημα όπως να βάλουν την ώρα στο αυτόματο η να επανεκκινήσουν την συσκευή.
Πιθανόν να σκοπεύει να διορθώσει το πρόβλημα σε κάποια μικρή ενημέρωση που ίσως γίνει σύντομα.Σχόλια