Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του ios 9.2.1

Η Apple ολοκλήρωσε τις δοκιμές στο ios 9.2.1 και πλέον είναι διαθέσιμο για όλους να ενημερώσουν τις συσκευές τους.  .....

Το ios 9.2.1 δεν περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές αλλά διορθώνει πολλά προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ αυτών και το πρόβλημα της ενημέρωσης της μπαταρίας για τα iphone 6S.
Την ενημέρωση μπορείτε να την πραγματοποιήσετε είτε από την συσκευή σας μέσο ΟΤΑ από τις ρυθμίσεις ενημέρωση λογισμικού η και με το iTunes του υπολογιστή σας για μια πιο καθαρή εγκατάσταση.
Πιστεύουμε πως αυτή η αναβάθμιση θα είναι και ο λόγος να κυκλοφορήσει κάποιο καινούργιο εργαλείο του jailbreak που όπως μας έχουν ενημερώσει ήδη το έχουν έτοιμο.

Σχόλια