Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το ios 9.2.1 είναι το γρηγορότερο λειτουργικό του ios 9

Δυο ημέρες μετά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του ios 9.2.1 που κυκλοφόρησε μετά από μόλις δυο δοκιμαστικές (beta) εκδόσεις και τα πρώτα συμπεράσματα είναι ορατά.  .....


Σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν ανάμεσα στο ios 9.2 και ios 9.2.1 σε τέσσερις διαφορετικές συσκευές που είναι το iphone 4S το 5 το 5S και το 6 το συμπέρασμα είναι πως σε όλες, το νέο λειτουργικό είναι πιο γρήγορο σε ανταπόκριση και στο άνοιγμα των εφαρμογών και φαίνεται επιτέλους η Apple να έχει διορθώσει σχεδόν όλα τα προβλήματα που υπήρχαν.

Δείτε στα video που ακολουθούν το συγκριτικό test ταχύτητας του νέου λειτουργικού

iOS 9.2.1 vs iOS 9.2: iPhone 4s


iOS 9.2.1 vs iOS 9.2: το iPhone 5


iOS 9.2.1 vs iOS 9.2: iPhone 5S


iOS 9.2.1 vs iOS 9.2: το iPhone 6

Σχόλια