Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η παρουσίαση του ios 10 και του OS X 10.12 θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα πραγματοποιηθεί το συνέδριο WWDC 2016 όπου θα μας παρουσιαστούν τα νέα λειτουργικά για τις ios συσκευές και τους υπολογιστές MAC.  .....

Αν και η Apple δεν έχει ανακοινώσει τίποτε επίσημο αλλά αυτό που προκύπτει από το ημερολόγιο των εκδηλώσεων του Moscone West του Σαν Φρανσίσκο όπου γίνετε κάθε χρόνο παραδοσιακά η παρουσίαση οι μόνες ελεύθερες ημερομηνίες είναι από 13 έως τις 17 Ιουνίου.
Δηλαδή η διάρκεια των ημερών της παρουσίασης από την Apple.
Την ημέρα της παρουσίασης του νέου λειτουργικό σύστηματος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο μια δημόσια beta έκδοση των νέων λειτουργικών συστημάτων, και η τελική τους απελευθέρωση το φθινόπωρο.
Σε αυτές τις ημερομηνίες θα παρουσιαστούν τα καινούργια λειτουργικά που θα κυκλοφορήσουν επίσημα με τις νέες συσκευές του iphone 7 πιθανόν τον Σεπτέμβριο.Σχόλια