Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Hiboo : AppStore new free...Ένας νέος Messenger για να βλέπετε ζωντανά τι πληκτρολογεί ο συνομιλητής σας

Μια νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα και πρόκειται για ένα νέο Messenger τον Hiboo που διαφέρει από τους συνηθισμένους αλλά μπορεί να κάνει ότι και οι άλλοι. ....

Με το Hiboo δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να δείτε τι σας έγραψε κάποιος βλέποντας για ώρα τις τέλειες αλλά μπορείτε να δείτε απευθείας τα γράμματα που πληκτρολογούνται εκείνη τη στιγμή.
Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε το πότε θα σας σταλεί το κείμενο.
Βέβαια το Hiboo έχει και τα αρνητικά του αφού μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μόνο για κινητές συσκευές και όχι ακόμη για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Το Hiboo θα το βρείτε διαθέσιμο δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/hiboo-real-time-messenger/id969841318


Σχόλια