Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Έρχεται το Griddy για μια διαφορετική εμπειρία στο multitasking

Ένα νέο tweak το Griddy πρόκειται να φέρει μια νέα εναλλακτική λειτουργία για το multitasking της συσκευής  ....
όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές σας που τρέχουν στο παρασκήνιο.
Με το Griddy μπορείτε να ρυθμίσετε πόσα παράθυρα εφαρμογών να εμφανίζονται, τι μέγεθος να έχουν, πατώντας παρατεταμένα να κλείνουν όλες οι εφαρμογές μαζί η αν θέλετε να επιλέξετε ποια να κλείσει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.
Το tweak Griddy θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ώρες στο ρεπό του BigBoss στην τιμή των 1,99 δολαρίων και ένα video για να πάρουμε μια εικόνα ακολουθεί παρακάτω αν και στα Γαλλικά.Σχόλια