Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Gravitation : Cydia tweak new...έρχεται σύντομα

Οι πιο παλιοί στις ios συσκευές με jailbreak ίσως να θυμούνται το Graviboard ένα tweak που κυκλοφόρησε το 2010 και σταμάτησε το καλοκαίρι του 2013. .....


Με αυτό μπορούσαμε να κάνουμε τα εικονίδια των εφαρμογών στην οθόνη μας σαν να έπεφταν κάτω λόγο της βαρύτητας η να περιστρέφονται χωρίς νόημα σε ολόκληρη την οθόνη.
Βασικά δεν έχει καμία σημαντική χρησιμότητα το tweak αλλά είναι μόνο για να εντυπωσιάσει όσους δεν το γνωρίζουν.
Τώρα 3 χρόνια μετά ο δημιουργός του αποφάσισε να το ξανά κυκλοφορήσει με λίγο διαφορετικό όνομα "Gravitation" και δημοσίευσε και το σχετικό video πιο κάτω όπου και ανακοίνωσε πως τις επόμενες ώρες θα είναι διαθέσιμο.


Σχόλια