Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πυρκαγιά ανάγκασε την εκκένωση του εργοστασίου Foxconn

Μια απροσδόκητη εξέλιξη είχε σήμερα το εργοστάσιο της Foxconn όπου σύμφωνα με τα μέσα ενημερώσεις της Κίνας προκλήθηκε πυρκαγιά στο εσωτερικό του εργοστασίου. ....

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από το κεντρικό σύστημα εξαερισμού και εξαπλώθηκε όπου μερικές ώρες αργότερα κατασβέστηκε από την πυροσβεστική.
Ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές αλλά όπως ήταν φυσικό το εργοστάσιο εκκενώθηκε από το προσωπικό για λόγους ασφαλείας.
Ως γνωστό το εργοστάσιο της Foxconn κατασκευάζει τα iphone και τα ipad της Apple και μάλιστα όπως ανακοινώθηκε κατά το περιστατικό καταστράφηκαν περίπου 500.000 ipad.
Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.



Σχόλια