Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

ForeverNotification : Cydia tweak...για να μην χάσετε καμία ειδοποίηση ξανά

Όταν λαμβάνουμε μια ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος αν ξεκλειδώσουμε την συσκευή μας η ειδοποίηση αυτή χάνεται καθώς η συσκευή ανοίγει και δεν γνωρίζουμε από που προήλθε. ....

Ένα νέο tweak το "ForeverNotification" φροντίζει οι ειδοποιήσεις να βρίσκονται για πάντα στην οθόνη κλειδώματος με τον χρήστη να αποφασίζει αν θα τις διαγράψει η όχι.
Οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται ανεξάρτητα αν ανοίξετε η κλείσετε την συσκευή σας και δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ρύθμιση στο tweak αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατευθείαν.
Το "ForeverNotification" θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια