Οι δημιουργοί του f.lux χαιρέτισαν την κίνηση της Apple με το Night Shift

0
Στην τελευταία δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3 η Apple πρόσθεσε την δυνατότητα Night Shift που στην ουσία πρόκειται για το γνωστό tweak f.lux που γνωρίζαμε τόσα χρόνια. ....

Με αυτή την λειτουργία η φωτεινότητα της συσκευής ρυθμίζεται αυτόματα κατά την διάρκεια της μέρας για να γίνει πιο ξεκούραση με πιο ζεστά χρώματα το βράδυ.
Οι δημιουργοί του f.lus για MAC και ιός χαιρέτισαν την κίνηση της Apple λέγοντας

«Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε. Η λειτουργία έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, διότι πιστεύεται ότι το φωτεινό φως σε λάθος χρόνο διπλασιάζει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου. Χαιρετίζουμε την Apple που προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα και πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ζητώντας παράλληλα από την Apple να επιτρέψει να κυκλοφορήσει και η δικιά τους εφαρμογή επίσημα στο AppStore αφού τόσα χρόνια δεν το επιτρέπει λόγο ότι παρεμβαίνει όπως έλεγαν στις ρυθμίσεις της συσκευής.
Οι δημιουργοί του f.lux αναφέρουν πως έχουν πολλά σχέδια για το μέλλον που δεν μπορούν να μιλήσουν ακόμη ελπίζοντας να επιτραπεί η κυκλοφορία της εφαρμογής τους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !