Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Fingal :Cydia tweak new free.....Δώστε κίνηση στα εικονίδια σας

Το Fingal είναι ένα καινούργιο tweak που θα βρείτε από σήμερα στο cydia και μπορείτε μέσα από πολύ όμορφα θέματα για τα εικονίδια των εφαρμογών να δώσετε ζωντάνια με κίνηση. .....

Προς το παρόν διαθέτει μόνο ένα θέμα που είναι προ εγκατεστημένο και θα δείτε για παράδειγμα η πυξίδα του safari να κινείται συνεχώς, το γρανάζι στις ρυθμίσεις να γυρίζει η να ανοιγοκλείνουν διακόπτες, στο εικονίδιο των χαρτών να κινείται το βελάκι και άλλα προεγκατεστημένα εικονίδια της Apple.

Μόλις το κατεβάσετε θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του tweak και με το δάχτυλο σας πιάστε το θέμα που θα βρείτε και μετακινήστε το από το Disable που βρίσκετε στο Enabled και κάντε respring την συσκευή σας για να εφαρμοστεί.
 Κατεβάστε παράλληλα και το δωρεάν Shake It για να έχετε ακόμη περισσότερα εικονίδια.
Το Fingal είναι διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και αν στο μέλλον δημιουργηθούν περισσότερα θέματα θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Το Fingal μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από το ios 8 και μεγαλύτερο.
Σχόλια