Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

DrawOnMp : AppStore free today ......δωρεάν για 3 ημέρες

Η εφαρμογή DrawOnMp είναι η ιδανική πρόταση για να δείξετε σε κάποιον μια διαδρομή που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε σχεδιαγράμματα σε χαρτάκια. ....

Επιλέξτε το σημείο που σας ενδιαφέρει και τους δρόμους που θα ακολουθήσει αλλά και ζωγραφίστε αν θέλετε σκίτσα η γράψτε μια πληροφορία.
Μέσα από την DrawOnMp θα βρείτε επιλογές για να στείλετε το χάρτη με οποιοδήποτε τρόπο όπως κοινωνικά δίκτυα mail και άλλα.
Την εφαρμογή DrawOnMp θα την βρείτε για 3 ημέρες δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id455569073?mt=8


Σχόλια