Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Custom Control Pad : AppStore free today ....από 4.99 δωρεάν για λίγο γιατί γίνεται και χωρίς jailbreak

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή θα βρείτε για σήμερα δωρεάν και πρόκειται για την Custom Control Pad που για παρόμοιες λύσεις θα πρέπει να έχουμε την συσκευή μας jailbreak για να βρούμε κάτι αξιόλογο. ...

Η Custom Control Pad μετατρέπει την ios συσκευή σας iphone-ipad σε χειριστήριο για να παίξετε παιχνίδια στον υπολογιστή σας είτε Windows η και Mac αλλά και για διάφορες εφαρμογές που σας ενδιαφέρει να έχετε ένα απομακρυσμένο χειριστήριο η πληκτρολόγιο.
Μπορείτε να το προσαρμόσετε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής με πολλές επιλογές.
Περισσότερες λεπτομέρειες και για το πως θα την χρησιμοποιήσετε στην ios συσκευή σας συνδέοντας την με τον υπολογιστή θα βρείτε στην σελίδα υποστήριξης του δημιουργού εδώ.
Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε δωρεάν την κανονική έκδοση μόνο για σήμερα στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id656431288?mt=8Σχόλια