Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Clex3 : Cydia tweak new ....πρόσβαση στην μουσική σας παντού

Ψάχνετε για ένα διαφορετικό τρόπο για τον έλεγχο της μουσικής στη συσκευή σας ios;  .....

Μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και το νέο tweak Clex3 όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση από παντού στην μουσική σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή της.
Λειτουργεί με δυο επιλογές που μπορείτε να έχετε πρόσβαση σύροντας την οθόνη αριστερά η δεξιά.
Δεξιά έχετε τον έλεγχο της μουσικής όπως αναπαραγωγή / παύση, προς τα εμπρός / προς τα πίσω και ελέγχου της έντασης και αριστερά επιλογές άλμπουμ τραγούδια λίστες και άλλες επιλογές που δίνουν στην μουσική σας περισσότερες λειτουργίες.
Το νέο Clex3 θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss.Σχόλια