Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Cinema Box: Νέα εφαρμογή για δωρεάν ταινίες χωρίς jailbreak

Μετά το MovieBox και το Play Box μια καινούργια εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της η "Cinema Box" όπου μπορείτε να δείτε δωρεάν ταινίες από την ios συσκευή σας με υποστήριξη υποτίτλων και μάλιστα ακόμη και χωρίς jailbreak. ....


Η εμφάνιση της θυμίζει έντονα το Play Box αφού είναι στα ίδια χρώματα αλλά είναι σαφώς περισσότερο εξελιγμένη.
Οι χρήστες που έχουν jailbreak μπορούν απλά να προσθέσουν το ρεπό του cydia dtathemes.com/repo όπου και θα την βρουν διαθέσιμη και μπορούν να την χρησιμοποιήσουν κανονικά.
Αν κάποιος δεν έχει jailbreak θα πρέπει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις για να μπορέσει να την κατεβάσει.
1)Θα πρέπει πρώτα από όλα να αποσυνδέσει το λογαριασμό του στο AppStore.
2)Στην συνέχεια να επισκεφτεί την σελίδα εδώ και να επιλέξει εγκατάσταση της εφαρμογής
3)Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής
4) Αφού την κάνατε εγκατάσταση και την ανοίξετε θα σας ζητηθεί το όνομα σας και ο κωδικός πρόσβασης που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να βάλετε κάποιο δικό σας αλλά προς το παρόν είναι τα 

username: cinemaboxuser@gmail.com
password: Cinema2016

 Μπορεί βέβαια κάποια στιγμή αυτά τα στοιχεία να αλλάξουν και εσείς θα το γνωρίζετε αν επισκεφτείτε την σελίδα εδώ όπου και αναφέρονται.

 Τώρα πλέον μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κανονικά για προβολή οποιασδήποτε ταινίας.Σχόλια