Πόσο κοστίζει να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά?

0
Έχετε μια επιχείρηση η μια σελίδα στο διαδίκτυο και θα θέλατε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για να την προωθήσετε?  .....

Τα τελευταία χρόνια ο προγραμματισμός εφαρμογών για κινητές συσκευές έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη ανάπτυξη φέρνοντας σημαντικά κέρδη στους προγραμματιστές αφού μια εφαρμογή μπορεί να  κοστίσει από 2.000 στην πιο απλή μορφή μέχρι και 10.000 για την πιο σύνθετη.
Για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή πρώτα από όλα θα πρέπει να σκεφτείτε την ιδέα σας για το τι θα προσφέρει.
Μετά θα πρέπει να σχεδιάσετε την ιδέα σας και μετά να αρχίσετε την δημιουργία της.
Ενδεικτικά για το κόστος μιας εφαρμογής έχει δημιουργηθεί ένα on line εργαλείο που δυστυχώς είναι στα Γερμανικά μόνο και μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος μιας εφαρμογής και τι δυνατότητες μπορεί να έχει αυτή.
Η σελίδα που βρίσκετε το εργαλείο είναι διαθέσιμη εδώ και για όσους δεν γνωρίζουν Γερμανικά η μετάφραση από Google εδώ.
Φυσικά μπορείτε να βρείτε πολύ πιο φθηνές λύσεις ιδιαίτερα σε χώρες σαν την Ελλάδα όπου βρίσκετε ακόμη στην κρίση και οι τιμές έχουν πέσει σημαντικά.
Έτσι ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή σκεφτείτε το σοβαρά αν σκοπεύατε κάποιοι να πάρετε μια εφαρμογή δωρεάν που κανονικά είναι με πληρωμή.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !