Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να μετατρέψετε όλα τα εικονίδια των εφαρμογών με το λογότυπο της Apple (themes)

Μετά από επιθυμία πολλών μέσα από το blog δημιούργησα ένα πακέτο που προσθέτει σε όλα τα εικονίδια των εφαρμογών που έχετε στην συσκευή σας μια μάσκα με το λογότυπο της Apple. ...

Φυσικά θα πρέπει να έχετε την συσκευή σας jailbreak και να έχετε κατεβάσει και το winterboard για να εφαρμόσετε το θέμα.
Για να κατεβάσετε το πακέτο θα πρέπει να προσθέσετε το νέο ρεπό του blog που είναι το http://argonaytis.yourepo.com/ και να κατεβάσετε το πακέτο "Mask apple all icons" που έχω δημιουργήσει.
Τώρα αφού το κατεβάσατε ανοίγοντας το winterboard θα το βρείτε μέσα όπου και απλώς το ενεργοποιείτε τσεκάροντας το και κάντε την συσκευή σας επανεκκίνηση για να εφαρμοστεί και αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ενημερώστε με.

Ελπίζω να σας αρέσει σύντομα θα ανεβάσω και άλλα θέματα "mask" και θα τα στείλω και στα επίσημα ρεπό του Cydia.Σχόλια