Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple τιμά την μνήμη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζουν την μνήμη του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. ....

Έτσι και η Apple άλλαξε σήμερα την πρώτη σελίδα της με την εικόνα του αγωνιστή θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στο πρόσωπο του.
Μαζί με την εικόνα εμφανίζονται και τα λόγια του Λούθερ Κινγκ στο ερώτημα "Τι κάνεις για τους άλλους" κάτι που και σήμερα είναι το βασικό ερώτημα των ανθρώπων.
Ο Martin Luther King αγωνίστηκε για την ισότητα ανεξάρτητα το χρώμα του ανθρώπου" και έγινε γνωστός αρχικά όταν το 1955 οδήγησε μια επιτυχημένη διαμαρτυρία ενάντια στην φυλετικό διαχωρισμό των μαύρων επιβατών στις γραμμές λεωφορείων στο Μοντγκόμερι και την Αλαμπάμα.
Οι αγώνες του συνεχίστηκα και μετά αλλά δυστυχώς αναγνωρίστηκε 15 χρόνια μετά το θάνατο του από το Κογκρέσο των ΗΠΑ  που του αφιέρωσε προς τιμή του την τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου κάθε χρόνο.


Σχόλια