Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Θα αναστείλει την δημιουργία του αυτοκινήτου της η Apple?

Μεγάλες αλλαγές φαίνονται να πραγματοποιούνται στο πρόγραμμα για την κατασκευή του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου της Apple. ....

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα Wall Street Journal επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές τις επόμενες ημέρες πρόκειται να παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος του σχεδιασμού Steve Zadeski για προσωπικούς του λόγους.
Η παραίτηση του κορυφαίου στελέχους που στο παρελθόν είχε δουλέψει και στην Ford μετά από 16 χρόνια στην εταιρία προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Τα σχέδια της Apple είναι να ολοκληρωθεί και να μας παρουσιαστεί το έτος 2020 το αυτοκίνητο της Apple αλλά ίσως οι εξελίξεις να αναβάλουν τον αρχικό σχεδιασμό.Σχόλια