Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αυξάνει τις τιμές των εφαρμογών σε ορισμένες χώρες

Η Apple με ανακοίνωση της προειδοποίησε τους προγραμματιστές για μια επικείμενη αύξηση των τιμών σε ορισμένες χώρες τις επόμενες ώρες. ...

Οι αυξήσεις στις εφαρμογές είναι υποχρεωτικές όπως αναφέρει γίνονται για να προσαρμοστεί στις διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών και λαμβάνοντας υπόψη τους τοπικούς φορολογικούς συντελεστές.
Είναι η δεύτερη φορά που η Apple αναπροσαρμόζει τις τιμές της καθώς και το 2014 είχε γίνει κάτι αντίστοιχο.

Οι χώρες που θα επηρεαστούν από τις αυξήσεις των τιμών είναι ο Καναδάς, το Ισραήλ, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη και τη Νότια Αφρική.
Το ποσοστό των αυξήσεων κυμαίνεται από μεταξύ 15-25% και οι προγραμματιστές αν θέλουν μπορούν να κατεβάσουν τις τιμές στις εφαρμογές τους αναφέρει η ανακοίνωση.Σχόλια