Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αναγκαστική εκκένωση των γραφείων της Apple στην Ιρλανδία

Μια απροσδόκητη έκπληξη περίμενες τους εργαζόμενους σήμερα στην Ιρλανδία στα γραφεία της Apple αφού μετά από ειδοποίηση .....
πως υπάρχει βόμβα στο κτίριο αποφάσισε η αστυνομία να τα εκκενώσει για την ασφάλεια των εργαζομένων.
Στην Ιρλανδία απασχολούνται περισσότερα από 4.000 άτομα στην περιοχή του Cork αφού είναι η δεύτερη έδρα της εταιρίας μετά την Αμερική για τα προϊόντα της στην Ευρωπαϊκή αγορά την Αφρική αλλά και την μέση Ανατολή.
Μετά από αρκετές ώρες και αφού ελέγχθηκαν οι χώροι επιτράπηκε η είσοδος και η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα BreakingNews
Σχόλια