Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ζητά ειδικούς στους ιατρικούς αισθητήρες

Μια νέα ανακοίνωση δημοσίευσε η Apple στην επίσημη σελίδα της που ανακοινώνει την πρόσληψη δυο στελεχών όπου θα ασχολούνται με ιατρικούς αισθητήρες προφανώς για το ρολόι της Apple Watch. .....

Στα προσόντα θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια προϋπηρεσία σε παρόμοια απασχόληση και γνώσεις πάνω σε ιατρικούς αισθητήρες, όπως αισθητήρες καρδιακού ρυθμού, καθώς και την ικανότητα να δημιουργήσουν αλγορίθμους λογισμικού που θα αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία αυτού του είδους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο νέο Apple Watch θα προστεθούν περισσότεροι αισθητήρες για περισσότερες μετρήσεις που αφορούν την υγεία του χρήστη.Σχόλια