Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι Κινέζοι κατασκεύασαν ένα εκπληκτικό κλώνο του Apple Watch σε στρογγυλή εκδοχή.

Με την κυκλοφορία του Apple Watch όλοι αναρωτιόμασταν πως θα ήταν αν η Apple το κατασκεύαζε και σε στρογγυλή εκδοχή. .....

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα μας την έδωσαν οι Κινέζοι που κατασκεύασαν μια απομίμηση του Apple Watch αλλά στρογγυλό και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό μπορώ να πω, αν αναλογιστεί κανείς και το κόστος του.
Το ρολόι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα περισσότερα του είδους όπως εφαρμογή για την υγεία μας τις επιδόσεις, απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων από αυτό πολλά θέματα για την εμφάνιση του εντυπωσιακά γραφικά ακόμη και περιστρεφόμενη κορόνα όπως μόνο το Apple Watch διαθέτει.
Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στα κτυπήματα διαθέτει πυξίδα και βγαίνει σε πολλούς χρωματισμούς.

Και όλα αυτά σχεδόν στα 90 ευρώ μια τιμή που ούτε το μισό του πιο φθηνού Apple Watch δεν φτάνει.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια φθηνή λύση για ένα έξυπνο ρολόι τότε επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα εδώ για να το κάνετε δικό σας.


Σχόλια