Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο κατάστημα Apple Store ανοίγει η Apple στην Τουρκία

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple σκοπεύει σύντομα να ανοίξει το τρίτο της κατάστημα στην πρωτεύουσα της Τουρκίας την Κωνσταντινούπολη. .....

Πραγματοποιώντας τα σχέδια της που θέλει να δημιουργήσει περισσότερα καταστήματα λιανικής σε ολόκληρο τον κόσμο (εκτός της Ελλάδος) θα ανοίξει ένα ακόμη στο εμπορικό κέντρο mall στο Emaar.
Το πρώτο κατάστημα της Apple στην Τουρκία άνοιξε τον Απρίλιο του 2014 στο εμπορικό κέντρο Ζορλού το δεύτερο τον Οκτώβριο του 2014 πάλι στο σε εμπορικό κέντρο στο Akasya και το νέο θα ανοίξει φέτος.
Παρά το ότι τα προϊόντα τρεις στην Τουρκία είναι πολύ ακριβά λόγο νομίσματος η Apple απευθύνεται σε μια πρωτεύουσα που έχει πολλά εκατομμύρια καταναλωτές με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.Σχόλια