Η Apple προσέλαβε τους καλύτερους προγραμματιστές του Jailbreak για να κάνει το ios «απόλυτα προστατευμένο"

0
Φωτιές άναψε το δημοσίευμα αποκάλυψη του 9to5Mac όπου φαίνεται πως η Apple έχει προσλάβει τους καλύτερους προγραμματιστές από την jailbreak σκηνή. .....

Συγκεκριμένα δουλεύουν πλέον για την Apple ο  Will Strafach, γνωστός και ως “Chronic” αλλά και ο  Joshua Hill, γνωστός ως P0sixninja.
Και οι δυο προσπαθούσαν για χρόνια να σπάσουν τον κώδικα της Apple αφού μέχρι και το 2013 ήταν στην ίδια ομάδα την θρυλική Dev Team  με πολλά εργαλεία για το jailbreak στο ενεργητικό της.
Φαίνεται αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν αφού τώρα εργάζονται για την ασφάλεια της Apple και μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν και πολλοί άλλοι προγραμματιστές από τον χώρο.
Σε ερώτηση που τους έγινε γιατί η Apple εμπιστεύτηκε την ασφάλεια του ios σε αυτούς απάντησαν γιατί κανένας δε γνωρίζει τόσο καλά τις ευπάθειες του όσο ένας προγραμματιστής του Jailbreak.
Όπως ήταν φυσικό η είδηση έπεσε σαν κεραυνός που δεκάδες άνθρωποι τους κατηγορούν στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα γιατί το κρατούσαν κρυφό.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !