Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 9.3 beta 2 iPhone iPad και iPod touch

Δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του ios 9.3 beta 1, η Apple εξέδωσε μια ενημερωμένη έκδοση του ios 9.3 beta 2 για τους προγραμματιστές.  ....

Στη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του ios 9.3 η Apple διορθώνει λάθη της προηγούμενης και προσθέτει εν διακόπτη για την λειτουργία  Night Shift στο κέντρο ελέγχου.
Προς το παρόν η ενημερωμένη δοκιμαστική έκοδση είναι διαθέσιμη μονο για τους εγγεγραμμένους προγραμματιστές και σύντομα θα είναι και για τους free beta testers
 Για οποιεσδήποτε αλλαγές παρατηρηθούν θα σας ενημερώσω με νεότερο post.

UPDATE:Μαζί η Apple έδωσε και ενημέρωση της δοκιμαστικής έκδοσης του Apple Watch OS 2.2 Beta στην οποία η κυριότερη αλλαγή που εντοπίστηκε μέχρι τώρα είναι η σύζευξη πολλών ρολογιών στο ίδιο iphone.Σχόλια