Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανακοίνωσε το κλείσιμο τις υπηρεσίας iAd

Πάνε σχεδόν έξι χρόνια από τότε που ο Steve Jobs ανακοίνωσε την νέα υπηρεσία iAd που θα αναλάμβανε να κατακτήσει την διαφημιστική μερίδα των κινητών συσκευών. ....

Μάλιστα οι βλέψεις τότε ήταν για το 48% με μεγάλες εταιρίες να κάνουν συμφωνίες τότε όπως ήταν η Citi, DirecTV και η Nissan.
Από την αρχή όμως αντιμετώπισε προβλήματα με τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους να μειώνεται ο προϋπολογισμός σε 500.000 δολάρια και τον Φεβρουάριο του 2012 να φτάνει στο απογοητευτικό 100.000 δολαρίων.
Έτσι από 48% τις διαφημιστικής πίτας η υπηρεσία iAd έφτασε μετά βίας στο 3%
Αυτό έστρεψε την Apple να πάρει την απόφαση να τερματίσει την υπηρεσία όπως ανακοίνωσε εχθές στο τέλος του Ιουνίου του τρέχοντος έτους.


Σχόλια