Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple ξεκίνησε την διάθεση του "HERMES" Apple Watch από τον Έλληνα σχεδιαστή

Όπως ήταν αναμενόμενο η Apple ξεκίνησε από σήμερα να διαθέτει το νέο Apple Watch με το λουράκι "HERMES". .....

Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από δέρμα σε διάφορες εκδοχές σε μία ή δύο στροφές, και κουμπώματα και σε διάφορους χρωματισμούς.
Είναι κατασκευασμένο από τον Γαλλικό οίκο HERMES με τυπωμένο το λογότυπο της Apple και αξίζει να σημειωθεί πως το εργοστάσιο κατέχει ένας Έλληνας ο Πιέρε-Αλέξης Dumas όπου και το σχεδίασε  (μόνο Έλληνας θα μπορούσε να το σκεφτεί).

Ο σχεδιαστής της Apple Jonathan Ive δήλωσε περήφανος που συνεργάστηκαν με τον οίκο του Dumas και δημιούργησαν αυτό το αποτέλεσμα.

Φυσικά το νέο λουράκι HERMES δεν απευθύνεται σε όλους καθώς θα πρέπει να έχετε ακριβά γούστα για να το αποκτήσετε.
Αν λοιπόν είστε από εκείνους που θα θέλατε να το κάνετε δικό σας μπορείτε να το προμηθευτείτε σε τιμές που ξεκινάνε από 1300 ευρώ κατευθείαν από την Γαλλική μπουτίκ εδώ η και από την επίσημη σελίδα της Apple εδώ.
Σχόλια