Η Apple κινδυνεύει με πρόστιμο 8 δισεκατομμυρίων

0
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να επιβάλει πρόστιμο την Apple 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων  για φοροδιαφυγή στην Ευρώπη, αναφέρει το Bloomberg επικαλούμενο έρευνα των αναλυτών. ....


Επί του παρόντος, η ρυθμιστική αρχή διενεργεί έρευνα όσον αφορά τη φορολογική πολιτική της Apple Corporation και υπάρχουν υποψίες ότι χρησιμοποιούν θυγατρικές στην Ιρλανδία, για να αποφύγει την καταβολή φόρων εισοδήματος, ο οποίος προέρχεται από την  παραγωγή του iPhone και του iPad εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η Apple παράγει περίπου το 55% των εσόδων εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο αμερικανικός γίγαντας ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει συναφθεί με παράνομη συμφωνία  με τις φορολογικές αρχές της Ιρλανδίας,που έχει φορολογικό συντελεστή μικρότερο του 2%.
 Η Επιτροπή θεωρεί ότι όλες οι φορολογικές συμφωνίες της Apple στην Ιρλανδία από το 1991 έχουν αποκρύψει φόρους εις βάρος της Ευρώπης.
Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάρτιο .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !